Sergen Yalçın’dan Şok Açıklama: Taraftar İsterse Görevi Bırakırız
  1. Anasayfa
  2. Spor

Sergen Yalçın’dan Şok Açıklama: Taraftar İsterse Görevi Bırakırız

Izopoint - Yalıtım ve Yapı Kimyasalları

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, takımının aldığı yenilgi sonrası yaptığı açıklamalarla gündeme bomba gibi düştü. Taraftarın istifa çağrılarına doğal yaklaştığını belirten Yalçın, “Taraftar bırakmamızı istiyorsa bırakırız, ondan şüpheleri olmasın.” ifadelerini kullandı.

Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan tecrübeli çalıştırıcı, başarısızlığın sorumluluğunu üstlendiğini belirterek, taraftarın protestolarını normal karşıladığını dile getirdi. Yalçın, önlerinde kalan iki maçı tamamlamak durumunda olduklarını ancak taraftarın talebi halinde görevi bırakabileceğini ima etti. Bu süreçte kendi aralarında da değerlendirmeler yapacaklarını sözlerine ekledi.

“Rakibin Tek İsabetli Şutu Penaltıydı”

Takımının oyunun büyük bölümünde üstün olduğunu savunan Yalçın, kupayı kazanma hedeflerinin son bulduğunu belirtti. Maçın değerlendirmesini yapan Yalçın, “Rakibin isabetli şutu olmadığı bir maçı kaybettik. Oyunun tamamında üstün olan ve gol atmaya çalışan takım görüntüsü verdik. Rakibin tek isabetli şutu penaltı.” şeklinde konuştu. Oyuncuların mücadelesinden memnun olduğunu ancak futbolda şans faktörünün de önemli olduğunu vurguladı.

Hakemlere Sert Tepki

Hakemlerin yönetimine de tepki gösteren Sergen Yalçın, Beşiktaş’a karşı olumsuz bir yaklaşım olduğunu öne sürdü. Hakemlerin rakipleri oyunda tutmaya çalıştığını savunan Yalçın, “Hakem arkadaşların bu kadar art niyetli olmasını normal karşılamıyorum. Hakemlerin bize karşı bu kadar olumsuz olması, rakipleri oyunda tutmaya çalışması çok enteresan.” dedi.

“Beşiktaş’ın Hedefi Her Zaman Kupa Kazanmak”

Sezon içinde takımda önemli bir yapılanma süreci yaşandığını hatırlatan Yalçın, bu sürecin kolay olmayacağını daha önce de belirttiklerini söyledi. Devre arasında yapılan ciddi değişikliklerin ardından takımı toparladıklarını ancak hedefin uzağında kaldıklarını ifade eden Yalçın, “Taraftar kısa vadede başarı istiyor ama Beşiktaş’ın hedefi her zaman kupa kazanmak.” değerlendirmesinde bulundu. Kadrodaki alternatif eksikliğine de dikkat çeken Yalçın, taraftarın gösterdiği tepkiyi anlayışla karşıladıklarını sözlerine ekledi.

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _rendim
    İğrendim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir