Merhum Gazeteci Zeki Al’ın Kızı Derya Al, Babasının Mirasını Giresun’da Yaşatıyor: Motosiklet Tutkunlarına Yeni Adres
  1. Anasayfa
  2. Yerel

Merhum Gazeteci Zeki Al’ın Kızı Derya Al, Babasının Mirasını Giresun’da Yaşatıyor: Motosiklet Tutkunlarına Yeni Adres

Izopoint - Yalıtım ve Yapı Kimyasalları

Giresun basın camiasının tanınmış ve sevilen isimlerinden, şehre olan derin bağlılığıyla bilinen merhum gazeteci, yazar ve emekli öğretmen Zeki Al’ın kızı Derya Al, babasının izinden giderek memleketine anlamlı bir yatırım yaptı. İstanbul’daki yaşamını geride bırakarak Giresun’a kesin dönüş yapan Derya Al, kentin önemli noktalarından biri olan Alman Çeşmesi mevkisinde motosiklet satışı, bakımı ve ekipmanları üzerine yeni bir işyerini hizmete açtı.

‘Zeki Al’ın Emanetine Sahip Çıkalım’ Çağrısı

Açılışın ardından Giresun kamuoyuna ve şehir dışındaki Giresunlulara yönelik duygu yüklü bir çağrı yapıldı. Zeki Al’ın Giresun için gösterdiği çabaların ve adanmışlığın unutulmaması gerektiği vurgulanırken, şu sözlerle destek istendi: “Zeki Al, bu şehre aşık, ömrünü Giresun’un değerlerini tanıtmakla geçirmiş bir aydındı. Bugün onun kızı Derya, İstanbul’daki düzenini bırakıp babasının tutkuyla sevdiği bu topraklara yatırım yapma kararı aldı. Kendisine vefa borcumuzu ödemek adına Derya kızımıza sahip çıkmak hepimizin ortak sorumluluğudur. Tüm Giresunluları bu değerli girişime destek vermeye ve yerel esnafımıza sahip çıkmaya davet ediyoruz.”

Kalite ve Güven Odaklı Hizmet Anlayışı

Motosiklet tutkunlarının tüm ihtiyaçlarını karşılamak üzere özenle tasarlanan yeni işyerinde; kasklardan koruyucu ekipmanlara, çeşitli aksesuarlardan teknik malzemelere kadar geniş bir ürün yelpazesi sunuluyor. Giresun’da ticaret hayatına adım atmanın heyecanını yaşayan Derya Al, kaliteli ve dürüst hizmet anlayışıyla fark yaratacaklarını belirtti. Al, şunları söyledi: “Babamın Giresun sevgisi bizim için en büyük miras. Bu mirası, memleketimize hizmet ederek yaşatmak en büyük arzumuz. Tüm motosiklet severleri ve dostlarımızı yeni adresimizde ağırlamaktan mutluluk duyacağız.”

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _rendim
    İğrendim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir