1. Anasayfa
  2. Genel

Düzce Belediyesi’nden otel ve AVM’lere yangın denetimi… 3 işletmeye mühür!


0
Izopoint - Yalıtım ve Yapı Kimyasalları

Sefer DEMİR / DÜZCE (İGFA) – Bolu’da yaşanan otel yangını faciasının ardından Düzce Belediyesi, yangın güvenliği için geniş çaplı denetim başlattı.

İmar ve Şehircilik, İtfaiye ve Zabıta Müdürlüklerinden oluşan bir komisyon, Düzce’deki 26 otel/pansiyon ve 3 alışveriş merkezini (Krempark, Royal Gold, Özdilek) yangın yönetmeliğine uygunluk açısından inceledi.

Denetimlerde tespit edilen eksiklikler işletme sahiplerine raporlanarak, 15 günlük tadilat süresi tanınırken, bu sürede düzenlemeler tamamlanamayınca Krempark, Royal Gold ve Özdilek AVM’ler mühürlendi.

İşletmelerin tadilat dilekçesi ve ek süre talebi üzerine mühürler kaldırılarak tadilat çalışmalarına devam izni verildi.

Belediyeden yapılan açıklamada, bağımsız dükkanların çalışma ruhsatına sahip olması ve binaların genel yangın raporunun iptal edilmemesi nedeniyle ticari faaliyetlerinin durdurulmadığı belirtilirken, iş yerlerinin çalışma hakkını engellememek adına ticari faaliyetlere devam imkanının sağlandığını açıkladı.

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _rendim
    İğrendim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir