1. Anasayfa
  2. Genel

İşyurtları Ürün ve El Sanatları Fuarı’na ziyaretçi akını

İşyurtları Ürün ve El Sanatları Fuarı’na ziyaretçi akını
0
Izopoint - Yalıtım ve Yapı Kimyasalları

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’un 14 Ekim Pazartesi günü hafta başında açılışına katıldığı İşyurtları Ürün ve El Sanatları Fuarı’nın büyük beğeni gördü. Bakan Tunç, fuarın şu ana kadar 151 bin 281 kişiyi ağırladığını açıkladı.

ANKARA (İGFA) – Ankara Millet Bahçesi’nde düzenlenen ve bugün de açık olan fuarda emeği geçen herkese teşekkür eden Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, fuarla ilgili yaptığı sosyal medya paylaşımında hükümlü ve tutukluların ıslahının önemine vurgu yaptı.

Adalet Bakanlığı olarak hükümlülerin ıslahına ve topluma kazandırılmasına büyük önem verdiklerini anlatan Bakan Tunç, paylaşımında, bakanlık olarak hükümlülerin ıslahına ve topluma kazandırılmasına büyük önem verdiklerini ifade etti.

“İşyurdu müdürlüklerimizde birçok alanda mesleki eğitim verdiğimiz hükümlüleri, atölye ve tesislerimizdeki üretim süreçlerine dahil ederek meslek sahibi yapıyoruz” diyen Bakan Tunç, “Böylece hükümlülerin insan onurunu ön planda tutan modern infaz sistemi kapsamında rehabilite olmalarını sağlıyoruz. Hükümlü ve tutuklular tarafından üretilen el emeği, göz nuru ürünleri ise düzenlediğimiz fuarlarda vatandaşlarımızla buluşturuyoruz. 14 Ekim Pazartesi günü 5’incisini başkentimizde açtığımız İşyurtları Ürün ve El Sanatları Fuarına, Ankaralı hemşehrilerimiz yoğun ilgi gösterdi. Fuarımız, şu ana kadar tam 151 bin 281 kişiyi ağırladı. Bugün son gün. Fuarımıza herkesi bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _rendim
    İğrendim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir