YASAV’dan yeni sezona renkli merhaba
  1. Anasayfa
  2. Yaşam

YASAV’dan yeni sezona renkli merhaba

Izopoint - Yalıtım ve Yapı Kimyasalları

Bursa’da sağlık, eğitim ve spor alanlarında ihtiyaç sahibi kişilere yardım etmek amacıyla kurulan Yarına Şans Ver Kulübü (YASAV), Kaleiçi Otel’de düzenlediği yeni sezona merhaba yemeği renkli görüntülere sahne oldu.

BURSA (İGFA) – ‘İçimizde Var’ sloganıyla kurulan  ve yaptıkları çalışmalarla adlarından sıkça bahsettiren Yarına Şans Ver Kulübü (YASAV) uzun bir tatilin ardında yeni döneme Kaleiçi Otel’de düzenledikleri yemekle yeni sezona bomba gibi girdi.

Neşe içinde geçen sezona merhaba yemeğine eşleriyle birlikte katıldı.

 Gecenin açılış konuşmasını yapan Yarına Şans Ver Kulübü başkanı Emire Cantürk Eren ”İki ay gibi süren bir tatil sürecinin ardında bu akşam düzenlediğimiz çalışmalarımıza kaldığımız yerden tüm hızıyla devam edeceğiz.  

YASAV olarak motivasyon ve enerji doluyuz. Yeni sezonda daha bir çok başarılı çalışmaya imza atacağız” dedi.

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _rendim
    İğrendim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir