Vali Tuncay Akkoyun ilk iftarını Özel Harekat Polisleri ile yaptı
  1. Anasayfa
  2. Genel

Vali Tuncay Akkoyun ilk iftarını Özel Harekat Polisleri ile yaptı

Izopoint - Yalıtım ve Yapı Kimyasalları

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Tuncay Akkoyun, Ramazan Ayının ilk iftarını Mardin Özel Harekât Şube Müdürlüğünde görev başındaki Özel Harekât Polisleri ile yaptı.

Şehmus EDİS/ MARDİN (İGFA) – Mardin İl Emniyet Müdürü Cebrail Buğday ve Özel Harekât Şube Müdürü Ahmet Korhan Köse’nin de yer aldığı iftar programında Vali Akkoyun, Özel Harekât Polisleri ile yakından ilgilenerek hayırlı ramazanlar dileğinde bulundu.

Vali Tuncay Akkoyun yaptığı konuşmada; “İlk iftarımızı sizlerle yapmak istedik. Sizler, bayrağımız, ezanımız ve vatanımız için gece gündüz demeden fedakârca görev yapıyorsunuz. Tüm güvenlik kuvvetlerimize kazasız, belasız hayırlı görevler diliyorum. Rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi daim eylesin” ifadelerinde bulundu.

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _rendim
    İğrendim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir