Trabzon’un Şalpazarı ilçesi Üzümözü Mahallesi’nde, Kurban Bayramı’nın dördüncü gününde merhum Görkem Selvitop için bir mevlit programı düzenlenecek. 30 Mayıs 2026 Cumartesi günü öğle namazının ardından aile hanesinde gerçekleştirilecek programda, Kur’an-ı Kerim tilaveti ve dualar okunacak.
Merhum Görkem Selvitop’un babası, Türkiye Şehit Aileleri Derneği Genel Başkan Yardımcısı, gazeteci, TV program yapımcısı ve sunucusu Necati Selvitop, bu özel program vesilesiyle tüm sevenlerini, dostlarını, akrabalarını ve devlet erkanını bir araya gelmeye davet etti. Program kapsamında misafirlere yemek ikramı da yapılacak.
Anma programı, Trabzon’un Şalpazarı ilçesi Üzümözü Mahallesi Şehit Necaettin Güner Küme Evleri’ndeki aile hanesinde gerçekleşecek.

