Mardin’in Midyat ilçesinde, Anneler Günü dolayısıyla şehit anneleri bir araya geldi. AŞAV (Aile ve Sosyal Araştırmalar Derneği) Genel Başkanı Ziya Sözen’in öncülüğünde, Midyat Kaymakamlığı ve Midyat Belediyesi’nin desteğiyle düzenlenen program, Tokat ve Mardin’den gelen şehit annelerini Midyat Polis Evi’nde buluşturdu. Bu özel buluşmada, duygu dolu anlar yaşanırken, şehit aileleri kaynaşma fırsatı buldu ve Anneler Günü’ne özel çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi.
Programa Midyat Kaymakamı Mehmet Kaya, Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mustafa Deniz, İlçe Emniyet Müdürü Vekili Murat Süzen, Mardin Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Abdulbaki Ete, Mardin Artuklu Sosyal Hizmet Merkezi İlçe Müdürü Abdullah Doğan’ın yanı sıra çok sayıda şehit ve gazi dernek başkanı da katıldı.
Etkinlik kapsamında, vatan uğruna canlarını feda eden kahramanların kıymetli annelerine çeşitli hediyeler takdim edildi. Anneler Günü’nün anlam ve önemine yakışır bir şekilde, katılımcılar tarafından minnet, vefa ve şükran duyguları dile getirildi. Şehitlerin emanetleri olan annelere her zaman destek olunduğu vurgulanarak, programa katılan tüm konuklara teşekkür edildi.

