Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi, Nisan ayı olağan toplantısını tamamladı. Toplantıda, mazeret dilekçelerinin okunmasının ardından gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi.
İmar Planı Değişiklikleri Görüşüldü
Gündemin öne çıkan maddelerinden biri olan 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği ile 1/5000 ölçekli nazım imar planına ilişkin İmar ve Bayındırlık Komisyonu raporu, mecliste görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi. Bu kararlar, şehrin imar yapısında önemli değişikliklere yol açacak.
Diğer bazı gündem maddeleri ise daha detaylı incelenmek üzere ilgili komisyonlara havale edildi. Bu maddelerin de önümüzdeki toplantılarda ele alınması bekleniyor.
Mayıs Ayı Toplantı Tarihi Belirlendi
Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Mayıs ayı toplantılarının 13 Mayıs Çarşamba günü saat 14.00’te yapılması oy birliğiyle kararlaştırıldı. Yeni toplantı gündemi önümüzdeki günlerde duyurulacak.

