Çorum’un sevilen spor yazarı ve yorumcusu Kemal Bolat, 63 yaşında hayata veda etti. Uzun yıllar boyunca spor basınına katkı sağlayan Bolat, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Spor camiası, Bolat’ın kaybıyla derin bir üzüntü yaşadı.
Gazetecilik kariyeri boyunca kaleme aldığı yazılar ve yaptığı yorumlarla tanınan Kemal Bolat, Çorum spor kamuoyunun yakından bildiği bir isimdi. Çorum’daki basın yayın organlarında da spor yorumcusu olarak görev yapan Bolat’ın vefatı, meslektaşları ve spor severler tarafından büyük bir üzüntüyle karşılandı.
Merhum Kemal Bolat için 22 Mayıs Cuma günü ikindi namazının ardından Akşemseddin Camii’nde cenaze namazı kılınacak. Namaz sonrası Ulu Mezarlık’ta toprağa verilecek olan Bolat’a, BHA – Çorum Temsilciliği olarak Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

