İstanbul’da Suç Örgütüne Nefes Kestiren Operasyon: 13 Gözaltı
  1. Anasayfa
  2. Asayiş

İstanbul’da Suç Örgütüne Nefes Kestiren Operasyon: 13 Gözaltı

Izopoint - Yalıtım ve Yapı Kimyasalları

İstanbul ve Tekirdağ’da eş zamanlı olarak düzenlenen operasyonla, oto galerilere yönelik silahlı saldırılar ve diğer suçlara karıştığı tespit edilen bir suç örgütüne darbe vuruldu. Operasyonda 13 şüpheli gözaltına alınırken, örgüt liderinin ise yurt dışında olduğu ve hakkında kırmızı bültenle yakalama kararı bulunduğu öğrenildi.

Suç Örgütünün Faaliyetleri Ortaya Çıktı

Yapılan incelemeler sonucunda, suç örgütünün Nisan ayı içinde İstanbul’un çeşitli ilçelerinde gerçekleştirdiği bir dizi organize suça karıştığı belirlendi. Bu suçlar arasında Ataşehir ve Sarıyer’deki iki oto galerinin kurşunlanması, Bağcılar’daki bir silahlı saldırı ve Sarıyer’de bir başka galerinin kurşunlanmaya teşebbüs edilmesi yer alıyor. Ayrıca, Zeytinburnu’nda bir araca yönelik silahlı saldırının da örgütün işi olduğu tespit edildi.

Geniş Çaplı Operasyon Düzenlendi

İstanbul Emniyeti’ne bağlı Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kimlikleri belirlenen şüphelileri yakalamak amacıyla 28 Nisan’da İstanbul ve Tekirdağ’da geniş çaplı bir operasyon başlattı. Belirlenen adreslere eş zamanlı olarak düzenlenen baskınlarda 13 şüpheli kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı.

Lider Yurt Dışında Aranıyor

Operasyonla ilgili edinilen bilgilere göre, suç örgütünün liderinin yurt dışında firari olduğu ve hakkında kırmızı bültenle uluslararası yakalama kararı çıkarıldığı bildirildi. Yetkililer, örgütün çökertilmesi ve liderinin adalete teslim edilmesi için çalışmaların sürdüğünü belirtti.

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _rendim
    İğrendim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir