İstanbul’da Sahte İkamet İzni Operasyonu: 31 Kişi Gözaltına Alındı
  1. Anasayfa
  2. Asayiş

İstanbul’da Sahte İkamet İzni Operasyonu: 31 Kişi Gözaltına Alındı

Izopoint - Yalıtım ve Yapı Kimyasalları

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü ekipleri, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde önemli bir operasyon gerçekleştirdi. Yapılan çalışmalarda, ikamet izni işlemlerinde kullanılan belgelerde tahrifat yapıldığı, sahte evrak düzenlendiği ve gerçeğe aykırı taahhütnameler hazırlandığı tespit edildi.

Teknik ve fiziki takip çalışmaları sonucunda, sahte belge düzenleyen şüphelilerin kimlik ve adres bilgileri belirlendi. İstanbul genelinde eş zamanlı olarak düzenlenen operasyonda 31 kişi gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şüpheliler, yasal işlemlerinin tamamlanması için emniyete götürüldü. Soruşturmanın çok yönlü olarak sürdürüldüğü bildirildi.

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _rendim
    İğrendim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir