Artvin’in Hopa ilçesinde, Kaymakam Abdullah Arslantürk, ilçenin kültürel hayatına katkı sağlayan Atatürk Anadolu Lisesi öğrenci korosunu ziyaret etti. Müzik Öğretmeni Mehmet Nuri Naili şefliğinde uzun yıllardır başarılı çalışmalara imza atan koro, Kaymakam Arslantürk tarafından takdirle karşılandı.
Kaymakam Arslantürk, koro üyeleriyle bir araya gelerek onların sanatsal faaliyetlerdeki başarılarını ve ortaya koydukları etkileyici performansları övdü. Gençlerin sanata ve müziğe olan ilgisinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Arslantürk, öğrencilere hem eğitim hem de sanat hayatlarında başarılar diledi.
Ziyaret, kurum amirleri ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleşti. Bu tür etkinlikler, gençlerin sanatsal gelişimini desteklemenin yanı sıra ilçenin sosyal ve kültürel dokusunu da güçlendirmektedir.

