Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB), kentteki sosyal ve kültürel yaşamı canlandırmak amacıyla ünlü sanatçı Çelik’i müzikseverlerle buluşturdu. 6 Şubat depremlerinin ardından bölgeye sıkça gelerek destek olan sanatçı Çelik, HBB’nin düzenlediği ücretsiz halk konserinde sahne aldı.
HBB Kisecik Yerleşkesi Amfi Tiyatro’da gerçekleşen konsere yoğun ilgi gösterildi. Sanatçı Çelik, ‘Hercai’, ‘Cici Kız’, ‘Dilberim’, ‘Ateşteyim’, ‘Meyhaneci’ ve ‘Yaman Sevda’ gibi en sevilen şarkılarını seslendirdi. Konseri dolduran binlerce Hataylı müziksever, özellikle 90’lı yıllara damgasını vuran şarkılara hep bir ağızdan eşlik ederek unutulmaz bir gece yaşadı.
Etkinlik, renkli görüntülere sahne olurken, vatandaşlar doyasıya eğlendi. Hatay Büyükşehir Belediyesi, sosyal yaşamı canlandırma ve vatandaşları kültür-sanat etkinlikleriyle buluşturma hedefleri doğrultusunda konser ve organizasyonlara devam edeceğini bildirdi.

