Geleneği bozmayan Başkan Hürriyet işçilerle buluştu
  1. Anasayfa
  2. Yaşam

Geleneği bozmayan Başkan Hürriyet işçilerle buluştu

Izopoint - Yalıtım ve Yapı Kimyasalları

Kocaeli’de İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, sabahın ilk ışıklarıyla birlikte sahaya çıkarak Bekirdere’de servis bekleyen emekçilere kolaylıklar diledi

KOCAELİ (İGFA) – İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, her sabah farklı bir mahallede vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Başkan Hürriyet, bu sabah Bekirdere Mahallesi Üçyol Mevkii’nde işe gitmek için servis bekleyen emekçilerle bir araya geldi.

Başkan Hürriyet’e, CHP İzmit İlçe Yöneticileri Emine Özdüzgün ve İlyas Ataç, Meclis Üyesi Devrim Bal, Meclis Üyesi Adayları Lütfü Obuz ve Neslihan Çakır, STK ve Esnaf Masası Koordinatörü Birol Sağlam ve Muhtar Hizmet Masası Koordinatörü Turgay Oruç eşlik etti.

Emekçilere açma ve meyve suyu ikram eden Başkan Hürriyet, işlerinde kolaylıklar diledi. Talep, öneri ve ihtiyaçları dinleyen Başkan Hürriyet’i bölge sakinleri memnuniyetle karşıladı. Vatandaşlar, ihtiyaçlara samimiyetle çözüm üretmeye gayret gösteren Başkan Hürriyet’e teşekkür etti.

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _rendim
    İğrendim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir