1. Anasayfa
  2. Genel

Gazi Coşkun’dan Başkan Özcan’a ‘kaldırım’ tepkisi


0
Izopoint - Yalıtım ve Yapı Kimyasalları

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) – Keşan’da yaşayan Gazi Koray Coşkun, sosyal medya üzerinden Belediye Başkanı Dr. Mehmet Özcan’a seslenerek, önceki dönem başkanı Mustafa Helvacıoğlu tarafından kaldırım kenarlarına konulan beton babaların kaldırılmasını talep etti.

İspat Cami Mahallesi Çamlıkent’te ikamet eden Coşkun, bu bölgede beton babalarla ilgili hiçbir çalışma yapılmadığını belirtti.

Seçim sürecinde Özcan’ın bu uygulamayı sonlandıracağına dair söz verdiğini hatırlatan Gazi Coşkun, “Ben iki kez, eşim iki kez, misafirimiz olan kızım ise bir kez bu babalara takılıp düştü. Daha ciddi sonuçlar doğabilirdi” diyerek beton babaların can güvenliğini tehdit ettiğini vurguladı. 1990’dan beri DSİ Sitesi’nde yaşadığını ve bu süre zarfında kaldırımların araç parkı için kullanılmadığını gözlemlediğini ifade eden Coşkun, “Bu babalar gereksiz ve zarar verici. Hem vatandaşın canına hem de araçlara zarar veriyor” diye konuştu.

Coşkun, araçların kaldırıma park etmesi durumunda cezai işlem uygulanabileceğini ve çekiciyle kaldırılmasının daha uygun bir çözüm olduğunu önerdi.

Başkan Özcan’a, “Seçimde verdiğiniz sözü tutarak bu uygulamaya son vermenizi bekliyoruz. İlginiz için şimdiden teşekkür ederim” diyerek çağrıda bulundu.

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _rendim
    İğrendim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir