Faruk Çelik: Seçim bahanesi kabul edilemez
  1. Anasayfa
  2. Siyaset

Faruk Çelik: Seçim bahanesi kabul edilemez

Izopoint - Yalıtım ve Yapı Kimyasalları

Önceki dönemlerde AK Parti’den Bursa ve Şanlıurfa milletvekili olan ve devlet eski bakanı Faruk Çelik, 31 Mart yerel seçimler ile ilgili eleştirilerde bulundu.

BURSA (İGFA) – AK Parti’den önceki dönemlerde Bursa ve Şanlıurfa Milletvekili olan ve devlet bakanlığı yapan Faruk Çelik, 31 Mart yerel seçimlerine dair önemli eleştirilerini sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.

Çelik, öncelikle, aday gösterilmeyince AK Parti’ye karşı cephe alanların tutumunu sert bir şekilde eleştirdi.

Adaylık için her türlü yolu meşru görenlerin, seçim sonuçlarını kişisel sorumluluktan kaçarak ekonomik gerekçelere bağlama eğiliminde olduğunu ifade eden Çelik, “Yereldeki mağlubiyeti sadece genel siyaset ve ekonomik gelişmelere bağlamak, öncelikle yerelde yapılması gereken özeleştiriden kaçmaktır” dedi.

Çelik, ayrıca 10 ay önce tüm ittifaklara rağmen Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın aldığı seçim zaferini görmezden gelmenin hatalı bir yaklaşım olduğunu ifade etti.

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _rendim
    İğrendim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir