Uşak’ın Eşme ilçesinde sürdürülen bir soruşturma kapsamında, Eşme Belediye Başkanı Yılmaz Tozan, eşi Burcu Tozan ve 3 şüpheli daha gözaltına alındı. Eşme Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, eş zamanlı operasyonlar düzenledi.
Operasyonlar sonucunda Belediye Başkanı Yılmaz Tozan, eşi Burcu Tozan ve birlikte hareket ettikleri belirlenen 3 kişi yakalandı. Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.
Eşme Belediyesi’nde Arama Yapıldı
Soruşturma çerçevesinde, polis ekipleri Eşme Belediyesi’nde de detaylı bir arama gerçekleştirdi. Aramalar sırasında bazı dijital materyallere el konulduğu öğrenildi. Haklarında yakalama kararı bulunan diğer şüphelilerden birini yakalamaya yönelik çalışmaların ise sürdüğü bildirildi.

