Erzurum’da, uzun süredir tedavi gördüğü rahatsızlık nedeniyle hayatını kaybeden Polis Memuru İbrahim Karataş için Erzurum İl Emniyet Müdürlüğü bahçesinde duygusal bir cenaze töreni düzenlendi. Törene, Erzurum Vali Yardımcısı Ahmet Özdemir, Erzurum İl Emniyet Müdürü Onur Karaburun, il protokolü üyeleri, emniyet personeli, çok sayıda vatandaş ile merhum polis memurunun ailesi ve yakınları katıldı.
Palandöken İlçe Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görev yapan İbrahim Karataş’ın meslektaşlarının omuzlarında son yolculuğuna uğurlanması sırasında duygu dolu anlar yaşandı. Karataş için dualar edilirken, ailesi ve yakınlarının derin üzüntüsü gözlerden kaçmadı.
Emniyet Müdürü Karaburun’dan Vefa ve Başsağlığı Mesajı
Törende bir konuşma yapan Erzurum İl Emniyet Müdürü Onur Karaburun, merhum polis memurunun teşkilata yaptığı hizmetlere vurgu yaparak şunları söyledi:
“Görev süresi boyunca özverisi, disiplinli çalışması ve örnek kişiliğiyle teşkilatımıza değer katan merhum personelimiz, dualar eşliğinde ve meslektaşlarımızın omuzlarında ebediyete uğurlandı. Aziz hatırası daima kalplerimizde yaşayacak olan İbrahim Karataş’a Allah’tan rahmet; kederli ailesine, yakınlarına ve Emniyet Teşkilatımıza sabır ve başsağlığı diliyoruz. Mekânı cennet olsun.”
Karataş’ın vefatı, görev yaptığı emniyet teşkilatında ve sevenleri arasında derin üzüntüye neden olurken, törene katılanlar merhuma son görevlerini yerine getirerek ailesine taziyelerini iletti. Yapılan duaların ardından İbrahim Karataş, gözyaşları ve helallikler eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı.

