1. Anasayfa
  2. Yaşam

Düzce Gazeteciler Cemiyeti’ne destek ziyareti 

Düzce Gazeteciler Cemiyeti’ne destek ziyareti 
0
Izopoint - Yalıtım ve Yapı Kimyasalları

Düzce Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cihat Tutkun’un vefatının ardından olağanüstü kongre ile 18 Ağustos’ta Başkan seçilen Hakan Çakır ve yönetimine destek vermek için Gazeteciler Federasyonu Başkanı Yılmaz Karaca ve  yönetimi ziyaret etti.

Sefer DEMİR / DÜZCE (İGFA) – Düzce Gazeteciler Cemiyeti merkezinde yapılan ziyarette iyi niyet temennilerini sunan Karaca, “Anadolu’da gazetecilik zordur. Hepinize başarılar diliyorum biz sizin yanınızdayız destekliyoruz her türlü sorun ve sıkıntılarınızda yanınızdayız” dedi.

Gebze Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Genel Başkan Yardımcısı Levent Altun, yönetimin çoğunu tanıdığını ve hepsinin çalışkan gazeteci arkadaşlardan oluştuğunu belirterek, başarılar diledi.

Edirne Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Genel Başkan Yardımcısı Necmi Işıksal da, “Düzce çok güzel bir İl bu ilin güzelliklerini gazeteciler Türkiye’ye tanıtacak. Gazetecilik zor bir meslek bizler sonuna kadar sizi destekliyoruz” ifadelerini kullandı. 

Toplantıda gazetecilerin sorularınıda yanıtlayan federasyon yönetimi bu sorunlarınızı resmi kurumlarada aktaralım biz ne zaman derseniz geliriz beraber gidelim diye sorunların çözümü için destek sözü verdi.

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _rendim
    İğrendim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir