AK Parti Düzce Heyeti, İl Başkanı Hasan Şengüloğlu başkanlığında, Akçakoca Belediye Başkan Vekili Alev Ünal ile birlikte Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ziyaret etti. Ziyarette Düzce ve Akçakoca’da yürütülen çalışmalar masaya yatırılırken, vatandaşların talep ve beklentileri de Cumhurbaşkanı Erdoğan’a iletildi.
AK Parti Düzce İl Başkanı Hasan Şengüloğlu, AK Parti MKYK Üyesi ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir ve AK Parti Akçakoca İlçe Başkanı Burhan İşleyen’in de yer aldığı heyet, gerçekleştirdiği görüşmeye ilişkin açıklamalarda bulundu.
Düzce ve Akçakoca İçin Önemli Görüşme
İl Başkanı Şengüloğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Düzce ve Akçakoca’ya gösterdiği ilgiye teşekkür ederek, görüşmenin detaylarını paylaştı. Şengüloğlu, “Akçakoca Belediye Başkan Vekilimiz Alev Ünal, MKYK Üyemiz ve Milletvekilimiz Sayın Ayşe Keşir, Akçakoca İlçe Başkanımız Burhan İşleyen ile birlikte Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı ziyaret ettik. Gerçekleştirdiğimiz görüşmede Düzce’miz ve Akçakoca’mız için yürüttüğümüz çalışmaları, hemşehrilerimizin beklenti ve taleplerini Sayın Cumhurbaşkanımıza arz ettik.” dedi.
Şengüloğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın nazik kabulleri, yakın ilgileri ve şehre olan destekleri için şükranlarını sundu.
Türkiye Yüzyılı Hedefleri Doğrultusunda Çalışmalar Devam Edecek
AK Parti Düzce İl Başkanı Hasan Şengüloğlu, görüşmenin sonunda yaptığı açıklamada, Türkiye Yüzyılı hedefleri doğrultusunda Düzce ve Akçakoca için birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya devam edeceklerini vurguladı. Ziyaretin, bölgenin kalkınması ve vatandaşların refahının artırılması yönündeki kararlılığı pekiştirdiği belirtildi.

