Gaziantep Oyuncak Müzesi’ne yeni atölyeler
  1. Anasayfa
  2. Yaşam

Gaziantep Oyuncak Müzesi’ne yeni atölyeler

Izopoint - Yalıtım ve Yapı Kimyasalları

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından 6 Nisan 2013’te hayata geçirilen Gaziantep Oyun ve Oyuncak Müzesi, yıl dönemine özel yeni atölyeleriyle meraklılarını bekliyor.

GAZİANTEP (İGFA) – Birbirinden farklı çeşitli ve eğlenceli etkinliklerin yer aldığı müzede açılışa özel, Kuş Evi Boyama Atölyesi’ne ebeveyn, çocuk katılımlı ve aile atölyesine yaş sınırı olmadan, Kaplumbağa Boyama Atölyesi’ne 4- 6 yaş arası çocuklar aileleriyle katıldı.

İçerisinde geçmişten günümüze binlerce oyuncak barındıran müzede dünyada nadir sergilenen Laterna Magica, Mickey Mouse, Pinokyo, Pamuk Prenses ve 7 Cüceler ’in ilk seri üretim oyuncakları, geleneksel oyun ve oyuncaklardan Çömçe Gelin, Topaç, Bilye, Aşık, Peçiç ve 1700 ve 1800’lü yılların dönemini yansıtan bebek evleri gelecek nesillere aktarılıyor.

Müzede atölye çalışmaları çerçevesinde masal, oyuncak, geleneksel oyun, kuş evi boyama, oyuncak kutu boyama, dekoratif ahşap boyama, ahşap oyuncak boyama, duyu gibi birçok etkinlik organize ediliyor. Yılda bir kez de uluslararası çalıştaylar düzenleniyor.

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _rendim
    İğrendim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir