Beklenen ‘Germenicia Kent’ açıklaması Başkan Güngör’den geldi
  1. Anasayfa
  2. Genel

Beklenen ‘Germenicia Kent’ açıklaması Başkan Güngör’den geldi

Izopoint - Yalıtım ve Yapı Kimyasalları

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör yaptığı açıklamada: “Germenicia Antik Kenti oluşturacağımız kentsel tasarım alanı içerisinde” dedi.

Tural ŞAHBAZLI / KAHRAMANMARAŞ (İGFA) –  Kentte görev yapan basın mensuplarıyla, Kahramanmaraş’ın turizm gözdelerinden olacak olan Ali Kayası Cam Teras yapım çalışmalarını inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, burada Germenicia Antik Kenti ile ilgili de açıklamalarda bulundu.

Başkan Güngör açıklamasında, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve Büyükşehir Belediyesi olarak çalışmaların devam ettiğine dikkati çekrek, “Bu kapsamda öncelikle bir kentsel tasarım alanı oluşturacağız. Germenicia Antik Kenti de bu alanın içinde. Allah’ın izniyle oradaki tarihi dokuyu da ortaya çıkararak oradaki mülkiyeti kısıtlanmış hemşehrilerimizin uzun süredir yaşamış oldukları sorunu ortadan kaldırmış olacağız. Şehrimize yeni bir tarihi ve turizm alanı oluşturmuş olacağız” dedi.

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _rendim
    İğrendim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir