1. Anasayfa
  2. Genel

Özdağ yine kararını veremedi!

Özdağ yine kararını veremedi!
0
Izopoint - Yalıtım ve Yapı Kimyasalları

Cumhurbaşkanı seçimi ikinci tur için basın toplantısında konuşan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, bugün Kılıçdaroğlu ile görüşeceğini ve kararı yarın saat 11.00’de birlikte açıklayacaklarını söyledi.

ANKARA (İGFA) – Zafer Partisi’nin 2. tura kalan cumhurbaşkanlığı seçiminde Millet İttifakı’na mı Cumhur İttifakı’na mı destek vereceği merak ediliyor.

Özdağ’ın açıklamalarında, Hatay dönüşü Kılıçdaroğlu ile bir toplantı daha yapacaklarını belirterek, “Bu toplantıda 13 milyon sığınmacı ve kaçağın vatanlarına dönmesini güvence altına alacak, 11 milyar dolara ulaşan ekonomik maliyetinin Türk halkının sırtından atılmasını temin edecek ve Anayasa’nın 4 maddesini güvence altına alacak, PKK, FETÖ, IŞİD gibi terör örgütleriyle bir mücadeleyi öngören protokol görüşmelerini ilerletmiş bulunuyoruz. Nihayetlenmedi” diye konuştu.

KILIÇDAROĞLU İLE AÇIKLAYACAĞIZ

Sürecin devam ettiğini kaydeden Özdağ, “Hatay dönüşü akşam Kılıçdaroğlu ile görüşeceğim. Kamuoyu ile şekillenme bittiği zaman paylaşacağız. Anlaşabilirsek Kılıçdaroğlu ile yarın 11.00’de açıklama yapacağız” dedi.

CEHENNEMİN KAPILARINI KAPATMAK İÇİN YOLA ÇIKTIK

“Sinan Bey’in kararı kendi takdiridir” diyen Özdağ, “Bu karar Zafer Partisi’ni bağlamamaktadır. Sinan Bey ile farklı düşünüyoruz. Kamuoyunun değerlendirmesine bırakıyoruz. Üzerinde durmuyoruz. Biz Sinan Bey ile yola çıkarken cehennemin kapılarını kapatmak için yola çıktık. Biz cehennemin kapılarını kapatmaya hala çalışıyoruz” diye konuştu.

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _rendim
    İğrendim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir