TİMBİR’den ATO Başkanı Baran’a Teşekkür Ziyareti: Dijital Medya ve Yerel Basın Masaya Yatırıldı
  1. Anasayfa
  2. Yerel

TİMBİR’den ATO Başkanı Baran’a Teşekkür Ziyareti: Dijital Medya ve Yerel Basın Masaya Yatırıldı

Izopoint - Yalıtım ve Yapı Kimyasalları

Ankara’da Türkiye İnternet Medya Birliği (TİMBİR) yönetimi, Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran’ı ziyaret etti. Ziyarette TİMBİR Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa’ya, Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Cengiz Aksan, Genel Sekreteri ve Birlik Haber Ajansı Genel Müdürü Muhammet Kaçar ile İnternet Etik Kurulu Üyesi ve TİMBİR kurucularından Nihat Yıldız eşlik etti.

Görüşmede, TİMBİR’in yürüttüğü çalışmalar, dijital medyanın hızla gelişen yapısı ve yerel basının karşılaştığı zorluklara yönelik çözüm önerileri ele alındı. Dr. Süleyman Basa, özellikle TİMBİR’in 2. Olağan Genel Kurulu’nun başarılı bir şekilde tamamlanmasındaki katkılarından dolayı ATO Başkanı Gürsel Baran’a özel olarak teşekkürlerini iletti. Bu kapsamda Dr. Basa, Gürsel Baran’a bir teşekkür plaketi takdim etti.

Anadolu Medyası Adına Baran’a Teşekkür

ATO Başkanı Gürsel Baran, konuşmasında internet medyasının günümüzdeki haber alma süreçlerindeki artan önemine vurgu yaparak, TİMBİR’in dijital medyanın kurumsallaşması ve yerel basının daha güçlü hale gelmesi için attığı adımları takdir ettiğini belirtti. Baran, TİMBİR’e yeni dönemde çalışmalarında başarılar diledi.

TİMBİR Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa da, ATO Başkanı Gürsel Baran’a hem TİMBİR 2. Olağan Genel Kurulu sürecindeki destekleri hem de Anadolu medyasına sağladığı katkılar dolayısıyla bir kez daha teşekkürlerini yineledi.

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _rendim
    İğrendim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir