Çorum Belediyesi Filosunu 83 Milyon TL’lik Yatırımla Güçlendirdi: 13 Yeni Araç Hizmete Girdi
  1. Anasayfa
  2. Yerel

Çorum Belediyesi Filosunu 83 Milyon TL’lik Yatırımla Güçlendirdi: 13 Yeni Araç Hizmete Girdi

Izopoint - Yalıtım ve Yapı Kimyasalları

Çorum Belediyesi, şehirdeki hizmet kalitesini artırmak amacıyla 83 milyon liralık önemli bir yatırımla 13 yeni araç ve iş makinesini filosuna kattı. Düzenlenen bir törenle hizmete alınan bu modern araçlar, şehrin altyapı ve üstyapı çalışmalarında aktif rol alacak.

Yeni Araçlar Çorum’un Hizmetinde

Saat Kulesi önünde gerçekleştirilen törende, yaklaşık 83 milyon 45 bin lira değerindeki yatırım kapsamında belediye filosuna dahil edilen araçlar kamuoyuna tanıtıldı. Bu yatırım, Çorum’un çeşitli hizmet ihtiyaçlarını karşılamak üzere planlandı.

Filoya Katılan Araçların Detayları

Belediye envanterine kazandırılan araçlar arasında şunlar bulunuyor:

  • 4 adet yeni nesil çöp kamyonu
  • 1 adet vinçli çöp kamyonu
  • 1 adet süpürge aracı
  • 1 adet yer altı çöp konteyner toplama aracı
  • 1 adet 39 bin litrelik akaryakıt dorsesi
  • 1 adet paletli dozer
  • 1 adet asfalt freze aracı
  • 1 adet hafif ticari araç
  • 1 adet su tankeri arazöz
  • 1 adet motosiklet

Vali ve Başkan’dan Açıklamalar

Törende konuşan Çorum Valisi Ali Çalgan, yeni araçların şehrin altyapı ve üstyapı hizmetlerine önemli katkılar sağlayacağını vurgulayarak, bu tür yatırımların hizmet kalitesini artırdığını belirtti. Vali Çalgan, “Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da belediyemizin araç filosuna yeni araçlar kazandırdığını görmek memnuniyet verici. Hizmete alınan bu araçlar, vatandaşlarımıza sunulan belediye hizmetlerinin kalitesini artıracaktır.” dedi.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın ise Çorum’u her alanda daha ileriye taşımak için çalıştıklarını ifade ederek, yapılan yatırımın belediye hizmetlerinde önemli bir ihtiyacı karşılayacağını söyledi. Başkan Aşgın, “Altyapıdan üstyapıya, çevre hizmetlerinden kültürel faaliyetlere kadar her alanda şehrimizi geliştirmeye devam ediyoruz. Bugün hizmete aldığımız 13 araç ve iş makinesi, belediyemizin sahadaki gücünü artıracak ve vatandaşlarımızın taleplerine daha hızlı cevap vermemizi sağlayacaktır.” diye konuştu.

Dualarla Başlayan Hizmet

Konuşmaların ardından İl Müftüsü Şahin Yıldırım tarafından yapılan dua ile araçların anahtarları protokol üyeleri tarafından ilgili personele teslim edildi. Yaklaşık 83 milyon liralık yatırımın ardından hizmete alınan yeni araçların, özellikle temizlik, yol yapım, bakım-onarım ve altyapı çalışmalarında etkin bir şekilde kullanılacağı belirtildi.

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _rendim
    İğrendim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir