1. Anasayfa
  2. Genel

Asılsız ihbarlara ‘lekelenmeme’ kalkanı!

Asılsız ihbarlara ‘lekelenmeme’ kalkanı!
0
Izopoint - Yalıtım ve Yapı Kimyasalları

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, ‘Lekelenmeme Hakkı’ kapsamında 2017 yılından bu yana 1 milyon 81 bin 129 dosyada soruşturmaya yer olmadığına dair karar (SYOK) verildiğini açıkladı.

ANKARA (İGFA) – Adalet Bakanlığı, Lekelenmeme Hakkı ile vatamdaşların masumiyet karinesini koruduğunu ve haksız ve yersiz suçlamaların önüne geçtiğini söyledi.

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Adalet Bakan Yılmaz Tunç, 2017 yılında bugüne toplamda 1 milyon 435 bin 596 ihbar dosyasından 1 milyon 81 bin 129’u hakkında soruşturmaya yer olmadığına dair karar verildiğini duyurdu.

Bakan Tunç, bu sayede mesnetsiz ihbar ve şikâyete maruz kalan vatandaşlarımızın şüpheli sıfatı almamasını ve toplum içinde zarar görmemesini sağladıklarını kaydetti.

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _rendim
    İğrendim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir