1. Anasayfa
  2. Genel

Seyitgazi’de şehit olan AKUT gönüllüleri son yolculuğuna uğurlandı

Seyitgazi’de şehit olan AKUT gönüllüleri son yolculuğuna uğurlandı
0
Izopoint - Yalıtım ve Yapı Kimyasalları

ANKARA (İGFA) – İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Eskişehir Seyitgazi’de orman yangınında şehit olan Alperen Özcan, Tekin Enes Sarıyıldız, İlker Onarıcı, Bayram Eren Arslan ve Muharrem Can için Ankara’daki cenaze törenine katıldı.

Bakan Yerlikaya, “Şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı diliyorum” dedi.

Öte yandanÇankaya’daki Ahmet Hamdi Akseki Camii’nde düzenlenen törende, cenaze namazı Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş tarafından kılınırken, şehitlerin naaşları Polatlı, Mamak, Karşıyaka ve Konya’ya defnedilmek üzere gönderildi.

Törene TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, CHP Lideri Özgür Özel, bakanlar, milletvekilleri ve vatandaşlar katıldı.

Hatırlanacağı gibi yangında, rüzgarın yön değiştirmesi sonucu alevlerin arasında kalan 5 orman işçisi ve 5 AKUT gönüllüsü hayatını kaybetmiş, 14 kişi yaralanmıştı.

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _rendim
    İğrendim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir