ADANA – BHA’nın haberine göre, RATEM (Perakende ve Tüketiciye Yönelik Faaliyetler) Başkan Yardımcısı ve Türk İnternet Medya Birliği Genel Başkanı Süleyman Basa’nın da bulunduğu bir heyet, Adana’da faaliyet gösteren Garden Koala üretim tesislerini ziyaret etti. Ziyarette, seralarda yürütülen üretim süreçleri detaylı bir şekilde incelendi.
Türkiye’de İlk Orkide Üretim Serası Büyük İlgi Gördü
Heyetin en çok dikkatini çeken noktalardan biri, Garden Koala’nın Türkiye’de ilk kez hayata geçirdiği orkide üretim seraları oldu. Bu yenilikçi üretim alanı, ziyaretçiler tarafından büyük ilgiyle karşılandı.
İş Birliği ve Sektörel Kapasite Vurgusu
Garden Koala Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Fatih Çiçek, RATEM heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, katılımları için RATEM Başkanı Vedat Gündoğan ve yönetimine teşekkürlerini iletti. RATEM Başkanı Vedat Gündoğan ise misafirperverlikleri dolayısıyla Garden Koala yönetimine teşekkür ederek, Türkiye’de süs bitkileri üretimi alanında yapılan yatırımların sektörel gelişim açısından taşıdığı öneme vurgu yaptı. Ziyaret sırasında Garden Koala Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ayşegül Bozkurt da heyete firma faaliyetleri hakkında bilgiler aktardı.
RATEM yönetimi, Adana ziyareti çerçevesinde gerçekleştirdiği bu temaslarla, sektörler arası iş birliği potansiyelini ve üretim kapasitesini artırmaya yönelik incelemelerini sürdürdü. Ziyarette BHA Adana İl Temsilcisi Resul Bozkurt da hazır bulundu.

