1. Anasayfa
  2. Genel

Ordu’da Kışla Mücadele: 472 Mahalle Yolu Açıldı, Ekipler 24 Saat Tepeköydeydi

Ordu’da Kışla Mücadele: 472 Mahalle Yolu Açıldı, Ekipler 24 Saat Tepeköydeydi
0
Izopoint - Yalıtım ve Yapı Kimyasalları

Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin özverili çalışmaları sayesinde, olumsuz hava koşullarına rağmen 472 mahalle yolu 24 saat içinde ulaşıma açıldı. Sahil şeridinde etkili olan şiddetli yağışların yanı sıra, Ordu’nun yüksek rakımlı bölgeleri de yoğun kar yağışı ile beyaza büründü. Kar kalınlığının yer yer 70 cm’yi, yüksek kesimlerde ise 130 cm’yi bulduğu bölgede, belediye ekipleri adeta seferberlik ilan etti.

Ekipler, sadece yolları açmakla kalmadı; aynı zamanda ulaşım sorunu yaşayan 49 hastaya destek sağladı ve vefat eden 15 vatandaşın cenaze işlemlerini gerçekleştirdi. Yoğun kar yağışıyla mücadele kapsamında, 417 araç ve iş makinesi ile 600 personelden oluşan bir ekip, küreme ve tuzlama çalışmalarıyla ulaşımın aksamasını önlemek için aralıksız çalıştı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi, vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı. Zorunlu olmadıkça trafiğe çıkılmaması, çıkılması durumunda ise araçlarda kış lastiği ve zincir bulundurulması tavsiye edildi. Özellikle gece ve sabah saatlerindeki buzlanma ve don riskine karşı tedbirli olunması çağrısı yapıldı. Belediye yetkilileri, vatandaşların ilgili kurumların duyurularını takip etmelerinin önemini vurguladı.

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _rendim
    İğrendim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir