1. Anasayfa
  2. Yaşam

Nilüferl’de miniklerden renkli gösteriler

Nilüferl’de miniklerden renkli gösteriler
0
Izopoint - Yalıtım ve Yapı Kimyasalları

Nilüfer Belediyesi Burak Berk Anaokulu öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı coşku içinde kutladı. Öğrenciler bayram için hazırladıkları gösterileri başarıyla sergileyerek izleyenlerden alkışları topladı.

BURSA (İGFA) – Nilüfer Belediyesi bünyesindeki Burak Berk Anaokulu öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için hazırladıkları gösterileri kendi okullarında düzenlenen kutlama programında sergiledi.

Kutlama programına, minik öğrencilerin ailelerinin yanı sıra Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir’in eşi Nuray Özdemir, Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Sibel Özer, Nilüfer Belediye Meclisi Üyeleri Serpil Altun ve Tuğçe Savaş da  katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan etkinliklerde 3 ile 6 yaş arasındaki çocuklar, birbirinden renkli gösterileri sergileyerek bayramı coşkuyla kutladı.

Marşlarla oluşturdukları koreografileri sergileyen minikler, başarılı performanslarıyla alkışları da topladı. Aileleri ile birlikte yaptıkları resim sergisini de gezen çocuklar, Atatürk Köşesi’nde hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _rendim
    İğrendim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir