1. Anasayfa
  2. Magazin

Meydanlarda Cumhuriyet coşkusu

Meydanlarda Cumhuriyet coşkusu
0
Izopoint - Yalıtım ve Yapı Kimyasalları

Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yılı kutlamalarında ünlü isimler ülkenin dört bir yanında sahne alacak.

İSTANBUL (İGFA) – 28 ve 29 Ekim’de meydanlarda ve stadyumlarda kurulan sahnelerde halka bütünleşen yıldızlar unutulmayacak gecelere imza atmaya hazırlanıyorlar.

Zeynep Bastık, Antalya Finike Meydanı’nda; Oğuzhan Koç, Bolu Demokrasi Meydanı’nda; Emir Can İğrek, İzmir Torbalı Belediyesi 7 Eylül Stadyumu’nda, Gülben Ergen Kumluca Belediyesi Cumhuriyet Meydanı’nda ve Simge, Bilecik Cumhuriyet Meydanı’nda on binlerce kişiyle birlikte Cumhuriyet coşkusuna ortak olacak.

Ece Seçkin ve İrem Derici ise iki gece üst üste konser verecek. Ece Seçkin cumartesi akşamı İzmir, Menderes 19 Stadyumu’nda, pazar Bodrum’da Belediye Meydanı’nda sevenleriyle buluşuyor İrem Derici ise Antalya’da Noel Baba Meydanı’nda ve Manisa Saruhanlı Belediyesi’nin organize ettiği konserlerde sahne alacak.

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _rendim
    İğrendim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir