Mersin Yenişehir Belediyesi’nde Rüşvet ve İhaleye Usulsüzlük Operasyonu: 33 Gözaltı
  1. Anasayfa
  2. Yerel

Mersin Yenişehir Belediyesi’nde Rüşvet ve İhaleye Usulsüzlük Operasyonu: 33 Gözaltı

Izopoint - Yalıtım ve Yapı Kimyasalları

Mersin Yenişehir Belediyesi’nde yolsuzluk ve rüşvet iddialarına yönelik başlatılan soruşturma kapsamında 33 kişi gözaltına alındı. Operasyonun, Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından gerçekleştirildiği bildirildi.

Soruşturma, belediye hizmet binasında yoğunlaştı. Ekipler, Limonluk Mahallesi’ndeki belediye binasında yaptıkları çalışmalarda aralarında Belediye Başkan Yardımcısı Ümit Civan’ın da bulunduğu çok sayıda şüpheliyi gözaltına aldı. Gözaltına alınanlar arasında belediye memur ve işçilerinin yanı sıra bazı şirket yöneticilerinin de bulunduğu öğrenildi.

Operasyonun, belediye ihalelerinde usulsüzlük yapıldığı ve rüşvet alındığı iddiaları üzerine başlatıldığı belirtildi. Soruşturma kapsamında elde edilen deliller doğrultusunda şüpheliler hakkında yasal işlem başlatıldı. Mersin Yenişehir Belediyesi’ndeki yolsuzluk ve rüşvet iddialarına ilişkin soruşturmanın devam ettiği ve yeni gözaltıların olabileceği kaydedildi.

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _rendim
    İğrendim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir