1. Anasayfa
  2. Ekonomi

Mart Ayı Yaşlı ve Engelli Aylıkları Ödenmeye Başlandı: Toplam 8,5 Milyar TL Hesaplara Aktarılıyor

Mart Ayı Yaşlı ve Engelli Aylıkları Ödenmeye Başlandı: Toplam 8,5 Milyar TL Hesaplara Aktarılıyor
0
Izopoint - Yalıtım ve Yapı Kimyasalları

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, mart ayı ödemelerine ilişkin önemli bir duyuru yaptı. Bakanlık tarafından, yaşlı ve engelli bireylere yönelik toplamda 8,5 milyar lira tutarındaki aylıklar hesaplara yatırılmaya başlandı.

Bu ödemenin yaklaşık 4,74 milyar lirasının yaşlı aylıklarından, 3,76 milyar lirasının ise engelli aylıklarından oluştuğu belirtildi. Bakan Göktaş, yaptığı yazılı açıklamada, engelli ve yaşlı bireylerin toplumsal hayata tam katılımlarını desteklemek ve bağımsız yaşamlarını kolaylaştırmak amacıyla çalıştıklarını vurguladı. Eğitim, sağlık, ekonomi ve sosyal yaşam gibi tüm alanlarda bu vatandaşların yanında olduklarını ifade etti.

Sosyal yardım programlarını geliştirmeye devam ettiklerini belirten Bakan Göktaş, mart ayı için toplam 8,5 milyar liralık yaşlı ve engelli aylıklarının hesaplara aktarılmaya başlandığını ve tüm vatandaşlar için hayırlı olmasını temenni etti.

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _rendim
    İğrendim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir