1. Anasayfa
  2. Genel

Manisa Büyükşehir’den Yeni Akit’e suç duyurusu!


0
Izopoint - Yalıtım ve Yapı Kimyasalları

MANİSA (İGFA) – Manisa Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz günlerde geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybeden Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek’in vefatının ardından, Yeni Akit Gazetesi Haber Müdürü Zekeriya Say ve gazetenin sosyal medya hesapları ile www.yeniakit.com.tr adresinde yayımlanan içeriklere yönelik suç duyurusunda bulundu.

Belediyeden yapılan açıklamada, söz konusu paylaşımların “Halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama” ve “Kişinin hatırasına hakaret” suçlarını oluşturduğu belirtilerek, Manisa Cumhuriyet Başsavcılığı’na iddianame düzenlenmesi ve kamu davası açılması talebiyle suç duyurusu yapıldığı duyuruldu.

Açıklamada, “Merhum Başkanımızın anısına ve kamu vicdanına yönelik sorumluluğumuz gereği başlatılan bu sürecin takipçisi olacağımızı kamuoyuna saygıyla bildiririz” ifadeleri yer aldı.

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _rendim
    İğrendim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir