1. Anasayfa
  2. Genel

Kocaeli’de hummalı yol çalışması

Kocaeli’de hummalı yol çalışması
0
Izopoint - Yalıtım ve Yapı Kimyasalları

Büyükşehir Belediyesi, Eski İstanbul Yolu’ndan Gündoğdu mevkiine geçişi sağlayan Wilcynski Caddesi’nde çalışmalar devam ediyor

KOCAELİ (İGFA) – Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit’in önemli bölgelerinden olan eski İstanbul yolunun Gündoğdu Mahallesine bağlantısını sağlayan Wilcynski Caddesinde İSU ve diğer kurumlar tarafından altyapı çalışmalarının tamamlanması sonrası asfalt kazı ve dolgu çalışmalarına başladı. 24 bin 200 metreküp dolgu yapılacak alanda 415 metre taş duvar imalatı tamamlandı.

ALEMDAĞ SOKAĞIN YAMACINA

Eski İstanbul yolunu Gündoğdu ve Bayındırlık bölgesine bağlayan Wilcynski Caddesinin güzergâhı değişiyor. Daha önce sürücüler için zorlu olan inişli çıkışlı yol, Alemdağ Sokağı takip eden yamaca taşınıyor. Kocaeli Şehir Hastanesi’ne ulaşımda da önemli bir trafik yükü taşıyan Wilcynski Caddesindeki iniş çıkışlar ve keskin virajlar büyük oranda azalacak. Sürücüler yaz kış daha güvenli bir yolculuk yapma imkânına kavuşacak. Ağır tonajlı araçlar ve otobüslerde bu yolu kullanabilecekler. Bağlantı yolları ile toplam uzunluğu 877 metre olacak yolda 2 adet 3×3 menfez yapılacak. 3 bin ton asfalt 3 bin ton pmt, 3 bin 300 metrekare parke yapılacak.

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _rendim
    İğrendim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir