Keşan’daki silahlı saldırıyla ilgili yeni gelişme
  1. Anasayfa
  2. Genel

Keşan’daki silahlı saldırıyla ilgili yeni gelişme

Izopoint - Yalıtım ve Yapı Kimyasalları

Edirne’nin Keşan ilçesindeki silahlı saldırıda saldırıyı gerçekleştirenlerden biri tutuklanırken, diğeri adli kontrol şartıyla serbest kaldı.

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) – Keşan’da meydana gelen bir silahlı saldırıda bir kişini yaşamını yitirmesi bir kişinin de yaralanması ile ilgili olarak gözaltına alınan iki kişi çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanırken, diğeri de adli kontrol şartıyla serbest kaldı.

Hatırlanacağı gibi  dün saat 11.00 sıralarında Aşağı Zaferiye Mahallesi, Bulut Sokak’ta Saray Avluları Cami önünde meydana gelen silahlı olayda 2 kişi yaralanmış, yaralananlardan Y.U.hayatını kaybederken U.A. ise yaralanarak Keşan Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınmıştı.

Cumhuriyet Savcılığı’nca yapılan inceleme ile olayla ilgisi olduğu belirlenen 2 kişi yakalanarak gözaltına alınmıştı.

Gözaltına alınan Ş.B. ve U.K. ile ilgili yeni gelişme yaşandı.

U.K.’nin çıkarıldığı mahkemece tutuklandığı, Ş.B.’nin ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı öğrenildi.

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _rendim
    İğrendim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir