Ankara Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan, Mevlana Kültür Merkezi’nde düzenlenen iftar programında Ayaş, Beypazarı, Çamlıdere, Güdül, Kızılcahamam, Nallıhan ve Kahramankazan ilçelerinden gelen vatandaşlarla bir araya geldi. Programa, ilçe belediye başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Başkan Özarslan, yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik mesajları vererek, Türk milletinin tarih boyunca zor zamanlarda nasıl kenetlendiğini vurguladı. “Bu millet ne zaman dara kalsa göğsünü siper eder” diyen Özarslan, Hoca Ahmet Yesevi ve Horasan erenlerinin insanlık davasını sürdürmenin önemine değindi. Türk milletinin temel davasının “Nizam-ı Âlem Î’la-yı Kelimetullah” olduğunu belirtti.
Göreve geldiklerinde verdikleri sözleri hatırlatan Özarslan, “Kimse yatağa aç girmeyecek” dediklerini ve bu sözü tuttuklarını ifade etti. Yaşlılara ve engellilere yönelik hizmetlere de değinen Özarslan, “Halka hizmet, Hakk’a hizmettir” felsefesiyle çalıştıklarını söyledi. Konuşmasının sonunda, milletin birliğinin ve beraberliğinin daim olması temennisinde bulundu.


