Konya Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Ramazan ayı boyunca öğrenciler ve vatandaşlarla bir araya gelerek Ramazan’ın manevi atmosferini ve bereketini paylaşıyor. Başkan Kılca, çeşitli etkinliklerle hemşehrilerinin Ramazan coşkusuna ortak oluyor.
Başkan Kılca, ilk olarak Bedir Kız Kur’an Kursu’nda öğrenciler ve hocalarıyla birlikte iftar yaptı. Programa Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürü Turan Kayacılar ve Karatay İlçe Müftüsü Halil Taş da katıldı. Ardından Adalet Parkı’ndaki Kafe Karatay şubesini ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti. Günün devamında Hamzaoğlu Mahallesi’ndeki Tellioğlu Camii’nde teravih namazına iştirak edip hemşehrilerinin talep ve önerilerini dinledi.
Ramazan programları kapsamında sahur etkinliği de düzenlendi. Başkan Kılca, AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Hakan Özer, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Akif Demirci ve AK Parti Karatay Gençlik Kolları Başkanı Abdülsamed Altunay ile birlikte üniversite öğrencilerinin sahur sofrasına konuk oldu.
Kılca: “Gönül Sofralarında Ramazan’ın Güzelliklerini Paylaşıyoruz”
Bedir Kur’an Kursu’ndaki programda konuşan Başkan Kılca, “Her gün bir gönül sofrasında bir araya geliyoruz. Konya’mızda Ramazan çok güzel geçiyor. Konya’nın gönlü güzel insanları, bu güzelliklere güzellik katıyor.” dedi. Milli Eğitim ve müftülükle yürütülen ortak projelere de değinen Kılca, Kur’an eğitimi alan öğrencilere başarılar diledi.
Konuşmasının sonunda etkinliği düzenleyenlere teşekkür eden Kılca, “Neredeyse evimizde iftar yapmak nasip olmadı ama bu güzellikleri yaşatan Rabbime hamd ediyorum. Karatay’ımıza ve bu güzel şehrimize hizmet etme fırsatı verdiği için şükrediyorum. Güzel ilçemiz için gayretle çalışmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.


