1. Anasayfa
  2. Genel

Kadınlardan Kocaeli’de pembe balonlu yürüyüş

Kadınlardan Kocaeli’de pembe balonlu yürüyüş
0
Izopoint - Yalıtım ve Yapı Kimyasalları

“Meme Kanseri Farkındalık Ayı” kapsamında Kocaelili kadınlar sabah yürüyüşü gerçekleştirdi

KOCAELİ (İGFA) – Her yıl  ekim ayında düzenlenen “Meme Kanseri Farkındalık Ayı” kapsamında Kocaelili kadınlar düzenledikleri yürüyüşle farkındalık oluşturdu.

“Meme Kanseri Farkındalık Ayı” kapsamında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Kadın ve Aile Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından, eş zamanlı olarak Körfez ve Derince ilçelerinden “Meme Kanseri Farkındalık Yürüyüşü” düzenlendi.

İki farklı güzergahtan yürüyüşe başlayan kadınlar Tütünçiftlik sahilinde buluştu. Yürüyüşte pembe kurdele ve pembe balon sembolleri ile hastalığa dikkat çekildi.  Tütünçiftlik sahilinde toplanan katılımcılara meme kanserinin erken teşhisi ve hastalık hakkında bilgilendirmeler yapıldı. Ardından kadınlar toplu bir şekilde sabah sporu yaptı.

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _rendim
    İğrendim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir