Hatay’ın deniz ve sahilleri Büyükşehir’le temizleniyor
  1. Anasayfa
  2. Genel

Hatay’ın deniz ve sahilleri Büyükşehir’le temizleniyor

Izopoint - Yalıtım ve Yapı Kimyasalları

Hatay Büyükşehir Belediyesi, gelecek nesillere temiz bir çevre ve daha sağlıklı yaşam alanları bırakmak için denize kıyısı olan 7 ilçede deniz ve sahillerde gerçekleştirdiği temizlik çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

HATAY (İGFA) – Hatay Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığına bağlı ekiplerce yapılan temizlik çalışmalarında çöp ve atıklar toplanarak sahillerden uzaklaştırılıyor.

Samandağ, İskenderun, Arsuz, Dörtyol, Erzin, Payas ve Yayladağı’nda toplamda 158 km sahil şeridinde 80 personel, 4 iş makinesi ve 2 tekne ile kış aylarında da çalışmalarını sürdüren Büyükşehir ekipleri, aşırı yağışlar sonucu derelerin taşması ve kuvvetli lodos sonrasında oluşan kirlilikleri bertaraf ederek sahil ve denizleri temiz hale getirdi.

Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, sahillerin ve denizin temizliğinin sağlanması, deniz canlılarının yaşamlarının korunması ve nesillerinin devamlılığının sağlanması amacıyla da vatandaşları daha duyarlı olmaya davet etti.

Depremin ardından vatandaşların temiz bir sahilde huzurlu zaman geçirebilmesi amacıyla temizlik çalışmaları devam edecek.

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _rendim
    İğrendim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir