1. Anasayfa
  2. Genel

Hatay’da çadır kentleri ziyaret etti

Hatay’da çadır kentleri ziyaret etti
0
Izopoint - Yalıtım ve Yapı Kimyasalları

TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop, Kahramanmaraş merkezli depremlerden en fazla etkilenen illerden Hatay’da çadır kentte yaşayan afetzedelere ziyarette bulundu.

HATAY (İGFA) – TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Ramazan’ın ilk iftarını, depremin en yoğun etkilediği bölgelerden Hatay’da vatandaşlarla yapacak.

Kırıkhan’daki iftar öncesi Hatay’ın diğer ilçelerini ziyaret eden Başkan Şentop, ilk olarak Narlıca’daki Çadır Kent’te depremzede vatandaşlarla bir araya gelerek onların talep ve ihtiyaçlarını dinledi.

Çadır Kent’teki çocuklarla da bir araya gelen Şentop, alanda bulunan ‘Gezici Kütüphane’ye de girerek, çocuklarla birlikte kitapları inceledi. Şentop, daha sonra yapımı süren yerlere ilişkin ilgililerden bilgi aldı.

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _rendim
    İğrendim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir