1. Anasayfa
  2. Dünya

Gaziantep’ten Halep’e Kardeşlik Eli: 10 Bin Kişilik İftar Sofrası Kuruldu

Gaziantep’ten Halep’e Kardeşlik Eli: 10 Bin Kişilik İftar Sofrası Kuruldu
0
Izopoint - Yalıtım ve Yapı Kimyasalları

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayının manevi atmosferini kardeş şehir Halep’te yaşatmak amacıyla anlamlı bir organizasyona imza attı. “Kardeşlik Köprüsüyle Sofralar Bir, Dualar Bir” sloganıyla Halep’te kurulan 10 bin kişilik iftar sofrasında binlerce kişi aynı anda orucunu açtı.

Halep’te düzenlenen iftar programına Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Halep Valisi Azzam Al Gharib ve Gaziantep Valisi Kemal Çeber de katılarak iki şehir arasındaki kardeşlik bağlarını pekiştirdi. Bu özel buluşma, Ramazan’ın paylaşma ve dayanışma ruhunu en güzel şekilde yansıttı.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin Ramazan boyunca Halep ve İdlip’teki ihtiyaç sahiplerine yönelik sosyal destek çalışmaları da devam edecek. Bu kapsamda, Ramazan sonuna kadar her gün 1000 kişiye iftar yemeği ulaştırılacak.

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _rendim
    İğrendim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir