ETSO’dan 3 Bin Haneye Ramazan Bereketini Taşıyan Dev Yardım Eli
  1. Anasayfa
  2. Yerel

ETSO’dan 3 Bin Haneye Ramazan Bereketini Taşıyan Dev Yardım Eli

Izopoint - Yalıtım ve Yapı Kimyasalları

Erzurum’da Ramazan ayının manevi iklimine uygun olarak, paylaşma ve dayanışma ruhunu pekiştiren önemli bir yardım organizasyonu gerçekleştirildi. Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) tarafından organize edilen yardımlar, titizlikle belirlenen 3 bin ihtiyaç sahibi hanenin iftar sofralarına ulaştı.

Bu anlamlı dayanışma sürecine ilişkin açıklamalarda bulunan TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Saim Özakalın, Erzurum iş dünyasının bu tür sosyal sorumluluk projelerinde sergilediği birlikteliğin önemine vurgu yaptı. Özakalın, “İftar Sofralarına Misafir Olmak En Büyük Mutluluk” sloganıyla gerçekleştirilen organizasyonun, toplumsal bağları güçlendirdiğini belirtti.

Yardımlaşma zincirinin her geçen gün daha da kuvvetlendiğini ifade eden Başkan Özakalın, şunları söyledi:

  • Kentin iş dünyasının değerli temsilcileriyle birlikte, 3 bin hanenin iftar sofrasına misafir olmanın ve dualarında yer almanın kendileri için en büyük mutluluk kaynağı olduğunu dile getirdi.
  • Bu anlamlı dayanışma hareketine destek veren ve katkı sağlayan tüm hayırsever iş insanlarına gönülden teşekkürlerini iletti.

ETSO’nun bu girişimi, Ramazan ayının yardımlaşma ve bereketini ihtiyaç sahipleriyle paylaşma konusunda önemli bir örnek teşkil etti.

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _rendim
    İğrendim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir