İstanbul’un Beşiktaş ilçesinde, eski bir banka çalışanının güvenlik görevlisini tehdit ederek silahını almaya çalıştığı silahlı soygun girişimi, polis ekiplerinin hızlı müdahalesiyle önlendi. Olay, Nispetiye Mahallesi Aytar Caddesi üzerindeki özel bir banka şubesinde yaşandı.
İddialara göre, M.S. isimli şahıs, banka şubesine gelerek boğazına bıçak dayadığı güvenlik görevlisini tehdit etti. Amacı, güvenlik görevlisinin silahını alarak soygun gerçekleştirmekti. Banka çalışanlarının durumu bildirmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.
Polis Köpeğiyle Operasyon Gerçekleştirildi
Çevrede geniş güvenlik önlemleri alan polis ekipleri, şüpheliyi yakalamak için operasyon başlattı. Operasyonda polis köpeği de kullanıldı. Kısa sürede etkisiz hale getirilen şüpheli M.S. gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıs, sağlık kontrolü için hastaneye götürüldü.
Şüphelinin Eski Banka Çalışanı Olduğu Ortaya Çıktı
Yapılan incelemelerde, yakalanan M.S.’nin olayda teşebbüs ettiği bankanın daha önce farklı bir şubesinde çalıştığı ve bir süre önce işten çıkarıldığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

