1. Anasayfa
  2. Ekonomi

Esat Öztürk’ten personele zam müjdesi

Esat Öztürk’ten personele zam müjdesi
0
Izopoint - Yalıtım ve Yapı Kimyasalları

Kayseri’nin Yahyalı Belediyesi İmar A.Ş ile Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şubesi arasında yapılan toplu iş sözleşmesi ile işçi maaşlarına yüzde 46 oranında zam yapıldı.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Kayseri’nin Yahyalı Belediyesi başkanlık makamında yapılan sözleşmenin imza törenine Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Serhat Çelik, Başkan Yardımcısı Feyyaz Ünal ve belediye yetkilileri katıldı.

İmza töreninde konuşan Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk; “ Belediyemiz ile Hizmet-İş Sendikası arasında yapılan görüşmeler neticesinde toplu iş sözleşmesi imzaladık. Bu ilçenin esenliği için çalışan mesai arkadaşlarımıza Allah ağız tadıyla yedirsin. Maaşlarına %46 oranında zam yaptık. Ülkemizin ekonomik şartlarını göz önünde bulundurarak güzel bir neticeye vardık. Hem sendikamıza hem de mesai arkadaşlarıma hayırlı olmasını temenni ediyorum. Rabbim iş kazası vermeden güzel hizmetlerde bulunmayı nasip etsin.” diye konuştu.

Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Serhat Çelik ise konuşmasında; “ Yahyalı Belediyesi ile bir süredir devam eden görüşmelerimiz bugün anlaşma sağlanarak imza altına alındı. Seçildiği günden beri her zaman emekçinin yanında olan,  her zaman maaşları ve sosyal hakları gününde ödemeye gayret eden başkanımıza desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bugün belediyemizde çalışan 100’den fazla personelimizin ve ailelerinin yüzleri güldü. Hepimize hayırlı uğurlu olsun.” ifadelerini kullandı.

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _rendim
    İğrendim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir