1. Anasayfa
  2. Genel

Edirne Keşan’da Cumhuriyet Meydanı depoya dönüştü!

Edirne Keşan’da Cumhuriyet Meydanı depoya dönüştü!
0
Izopoint - Yalıtım ve Yapı Kimyasalları

Cumhuriyet Meydanı’nda ve Atatürk Parkı’nda yapılan düzenleme çalışmaları devam ederken, meydanda ihaleyi yapan şirkete ait malzemeler Keşanlı vatandaşlar tarafından tepki çekiyor.

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) – Vatandaşlar, Keşan’ın en önemli ve merkezi olan Cumhuriyet Meydanı’nda yapılan çalışmalar nedeniyle ihaleyi alan firmanın meydanı kullanacağı malzemelerle depo gibi doldurmasının yanlışlığına tepki gösterdi.

Her gün binlerce araç ve insanın geçtiği ve Keşan’a özellikle dışarıdan gelenler açısından kötü bir görüntü oluşturduğuna dikkati çeken ilçe sakinleri, söz konusu firmanın işi veren Keşan Belediyesi tarafından yeteri kadar denetlenmediğini de iddia ederek, “Alanın bazı noktalarında kazılan çukurların üzeri de açık bulunuyor. Bu çukurla oradan geçenler için de tehlike oluşturuyor. Keşan Belediyesi yetkililerini ve Sayın Belediye Başkanımız Mustafa Helvacıoğlu’na bu konuda daha hassas olmaya davet ediyoruz” görüşlerine yer verdi.

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _rendim
    İğrendim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir