Hatay’ın Defne Belediyesi ile Adıyaman Belediyesi arasında, yerel yönetimler arasındaki iş birliğini güçlendirme ve vatandaşlara sunulan hizmetlerin etkinliğini artırma hedefiyle önemli bir dayanışma görüşmesi gerçekleştirildi. Bu buluşma, iki belediye arasındaki potansiyel iş birliklerini değerlendirmek ve ortak projelere zemin hazırlamak amacıyla düzenlendi.
Görüşmede, yerel yönetimler arasındaki koordinasyonun nasıl daha etkin hale getirilebileceği, vatandaş memnuniyetini artıracak yeni hizmet modelleri ve kaynakların daha verimli kullanılması gibi konular masaya yatırıldı. Özellikle deprem sonrası yeniden yapılanma sürecinde dayanışmanın önemi vurgulandı.
Defne Belediye Başkanı Özgün’den Teşekkür
Defne Belediye Başkanı İbrahim Özgün, Adıyaman Belediye Başkanı Abdulkerim Tutdere ve beraberindeki heyete nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini iletti. Başkan Özgün, Adıyaman Belediyesi’nin çalışmalarında başarılar dileyerek, bu tür ziyaretlerin yerel yönetimler arasındaki iletişimi ve iş birliğini güçlendirdiğini belirtti.
Bu tür karşılıklı ziyaretler ve görüşmeler, belediyelerin deneyimlerini paylaşması, iyi uygulamaları öğrenmesi ve bölgesel kalkınmaya katkı sağlayacak projeleri hayata geçirmesi açısından büyük önem taşıyor. İki belediye arasındaki bu olumlu diyalogun, gelecekte somut iş birliklerine dönüşmesi bekleniyor.

