Bursa’daki İlkokul Futbol Şenliği’nde kupalar sahiplerini buldu
  1. Anasayfa
  2. Spor

Bursa’daki İlkokul Futbol Şenliği’nde kupalar sahiplerini buldu

Izopoint - Yalıtım ve Yapı Kimyasalları

 Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin ‘öğrencilere spor alışkanlığını kazandırmak amacıyla’ İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile farklı branşlarda düzenlediği Büyükşehir Okul Spor Etkinlikleri’nde ilkokul futbol şenliği sona erdi.

BURSA (İGFA) – Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile gerçekleştirdiği protokol kapsamında düzenlenen Büyükşehir Okul Sporları Etkinlikleri (BOSE) ile bu yıl da binlerce öğrenciyi sporla buluşturmaya devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi BOSE kapsamında Osmangazi, Nilüfer ve Yıldırım ilçelerindeki ilkokul öğrencileriini BOSE İlkokul Futbol Şenliği’nde buluşturdu.

Üç merkez ilçeden 107 takım 1287 öğrenci BOSE İlkokul Futbol Şenliği’nde kıyasıya mücadele etti. 4 hafta süren etkinlikte maçlar centilmence geçerken dereceye giren takımlar kupa ve madalyalarını öğretmenlerinden aldı.

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _rendim
    İğrendim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir