1. Anasayfa
  2. Genel

Bornova’da Kent Bostanları’nda hasat sevinci


0
Izopoint - Yalıtım ve Yapı Kimyasalları

İZMİR (İGFA) – Ücretsiz tahsis edilen alanlarda üretim yapan kadınların heyecanına Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki de ortak oldu. Eşki, projeyi Rafetpaşa, Işıkkent ve Evka 4 mahallelerine de yayacaklarını söyledi.

Bornova Belediyesi’nin Altındağ ve Pınarbaşı Mahallelerinde kurduğu Kent Bostanları’nda yazlık sebze hasadı yapıldı. Emekle büyüyen ürünlerin sofralara taşındığı etkinliğe kadınlar, mahalle muhtarları ve Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki katıldı.

Bornova Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü’nün Altındağ ve Pınarbaşı Mahallelerinde hayata geçirdiği Kent Bostanları’nda yazlık ürünlerin ilk hasadı büyük bir coşkuyla yapıldı. Biber, domates, patlıcan ve bamya gibi ürünlerin olgunlaşmasıyla birlikte bostanlarda hummalı bir çalışma başladı. Hasada kadınların heyecanı damga vururken, Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki de bu özel günde kadınlara eşlik etti.

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _rendim
    İğrendim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir